fbpx

Това не го знаете! Всъщност почти никой не знае този факт!

👥👥Това не го знаете! Всъщност почти никой не знае този факт: Сградата, в която се помещава Резиденцията в Банкя 1 е бивше УЧИЛИЩЕ, което ние реновирахме и променихме спрямо нуждите на сегашните ползватели – нашите резиденти.

👉🏼Ето защо за екипа ни не беше изненада като дойдоха тези усмихнати млади хора, които заявиха, че са учили тук 😜 Звучи Ви странно, нали? Е, наистина са от випуск, завършил тук, когато сградата е била училище!

☀️☀️☀️Вчера, в Деня на българската писменост и култура, дойдоха с молба да се запознаят с бабите и дядовците, живеещи сега тук. Искаха и да разгледат сградата, в която някога са учили.

🪴Цветето е подарък за домуващите в Резиденцията, а реално най-големият подарък беше този прекрасен следобед ЗАЕДНО! Приказки, истории, смешки, дори и някоя друга тайна си казахме… Наистина страхотна среща! Благодарим!

📸Снимките са заснети на 24 май 2024 в Резиденцията в Банкя1.

________________

☎️0884 50 00 00

🌐www.residence.serdika.com

🌐www.varna.serdika.com

📌 Варна, ул. “Д-р Любен Лазаров” 107

📌 Банкя, ул. “Максим Горки” 14

📌 Банкя, бул. “Варна” 65 Г

📌 Рударци, ул. “Михаил Дойчев” 20

Други статии

Спорт по нашенски!

Спорт по нашенски! Да правиш клек с изправен гръб не е лесна задача, но е супер полезно упражнение за всеки, пък било то и с

Тортите да влязат, моля!

Тортите да влязат, моля! За 85-тия рожден ден на Ренета или баба Рени както я наричаме всички тук имаше не една а цели две вкусни