fbpx

Верига резиденции и домове за възрастни хора „Сердика"

За нас „грижа“ е много повече от дума. Това е начин на живот. Знаем, че всичко в природата има нужда от благородна почва за да расте. Затова и идеята за резиденция и старчески дом „Сердика“ или по-познато като дом за възрастни се корени в дългогодишния ни опит в здравното обслужване.

Опитът, предаван от три поколения, гарантира за специално и лично отношение към работата ни. В практиката съчетаваме основна медицинска грижа с модерни и иновативни технологии.

Отличаваме се със световен стандарт за качество, базиран на редица проучвания. Стремежът ни е да изграждаме модерни и луксозни домове за възрастни хора от европейски тип

в които резидентите да се чувстват не като в старчески дом. Вярваме, че за всяко пораснало дете идва онзи ключов момент, в който е време да се погрижи за своите родители. Тогава ние Ви подаваме ръка.

Благодарение на висококвалифициран и подбран екип, верига домове за възрастни – Резиденции „Сердика“ предоставя пълноценен и благоприятен начин на живот.

Луксозен старчески дом и резиденция за възрастни в близост до София и Варна

Философията на верига домове за стари хора – Резиденции „Сердика“ за преосмилянето на понятиято „старчески дом“ се корени в дългогодишния ни опит в здравното обслужване, уважението на личността и зачитането на достойнството, така дължими на всеки човек.

В избора на локациите ни – гр. Банкя, село Рударци до София, и гр. Варна –  вложихме цялата си енергия и професионален опит към всеки един детайл, за да осигурим приятна и спокойна атмосфера за комфортния престой на нашите резиденти.

Услугата във верига домове за възрастни – Резиденции „Сердика“:

Настаняване в уютни стаи на удобни локации
Ежедневна грижа за домашен комфорт
Специализирани здравни грижи
Социална и психо-емоционална подкрепа

Дом за стари хора „Сердика“ в София и Варна

Активният начин на живот е от първостепенно значение за доброто здравословно състояние. Ето защо ежедневните активни дейности са приоритет.

Осигуряваме както занимания за стимулиране на физическата активност, така и специализирана рехабилитация. Дневните разходки, танцовите занимания и сутрешната лечебна гимнастика са само част от дейностите, подсигурени за нашите резиденти.

За възрастните хора с деменция

С напредване на възрастта се появяват различни изменения, като едно от най-значимите е деменцията. Хората с деменция имат нужда от постоянно наблюдение, специална психологическа подкрепа и безопасна среда, които трудно могат да бъдат подсигурени в домашни условия. За да се погрижим професионално за Вашите близки, подхождаме комплексно спрямо индивидуалните потребности на всеки резидент.

Локации и цени

Новини

Емил Янков

Изпълнителен Директор

Йорданка Ангелова

Оперативен Директор

Павел Хърватов

Търговски директор

Верига резиденции за възрастни "Сердика"

Ако имате въпроси или желаете да ни посетите, моля попълнете формата за контакт или ни се обадете!

Делнични дни: 08:00 – 20:00

Събота и неделя: 09:00 – 13:00

тел : 0884 500 000