fbpx

Среща по Skype

Среща по Skype2020-03-30T13:28:32+00:00
Както знаем в последните няколко седмици, всички ние се намираме в период на изолация и социална дистанция, вследствие настъпилата епидемия COVID – 19.
За всеки един от нас е важно да прекара по-голямата част от времето си вкъщи, да ограничи срещите си с близки, приятели, родители, баби и дядовци, именно тези които трябва да защитим и опазим здрави.
Тъй като ние от резиденция „Сердика“ знаем колко важна и ключова е за вас комуникацията с вашите близки през този период на изолация, решихме да ви зарадваме и да ви предложим да осъществите гласова и визуална среща с тях по Skype (линк за връзка: https://join.skype.com/invite/d7NiBjx9hxcx). Използвайте този момент, за да разкажете на близките си онова което преживявате, да се уверите че те са добре и максимално защитени, в една уютна и изолирана среда. Нека ги накараме да се почувстват значими, щастливи и важни за вас. Нека да вдъхнем повече близост и взаимност.
Ще изготвим график по дни и часове, а вие ще имате възможност да изберете най-подходящото време за вас и да го потвърдите. За целта ще трябва да попълните имената на резидента и  желания ден и час в таблица, за която по-долу прилагаме линк(https://docs.google.com/spreadsheets/d/1DfGtiO7rgNxK5vKzu4i7nusSerCiiBLRdFOh81HWJ5w/edit#gid=0). При необходимост от съдействие може да се обадите на номер ☎ 0888111898.

 

С уважение,
Екипът на Резиденция за възрастни „Сердика“