fbpx

Среща по Skype

Тъй като ние от резиденция „Сердика“ знаем колко важна и ключова е за вас комуникацията с вашите близки , решихме да ви зарадваме и да ви предложим да осъществите гласова и визуална среща с тях по Skype (линк за връзка: https://join.skype.com/invite/d7NiBjx9hxcx). Използвайте този момент, за да разкажете на близките си онова което преживявате, да се уверите че те са добре и максимално защитени, в една уютна среда. Нека ги накараме да се почувстват значими, щастливи и важни за вас. Нека да вдъхнем повече близост и взаимност.
Ще изготвим график по дни и часове, а вие ще имате възможност да изберете най-подходящото време за вас и да го потвърдите. За целта ще трябва да попълните имената на резидента и желания ден и час в таблица, за която по-долу прилагаме линкhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1yGQWIanDLHTkeNUKiL4e4s4x_CKrMNJhdW3Ag9-bgA8/edit?usp=sharing. При необходимост от съдействие може да се обадите на номер ☎ 0888111898.
 
С уважение,
Екипът на Резиденция за възрастни „Сердика“

Други статии

обучение в третата възраст в старческите домове

Възможности за обучение и личностно развитие в третата възраст в старческите домове

Процесът на стареене е вълнуващ етап, който предоставя възможности за нови изживявания, обучение и личностно развитие. В старческите домове тези възможности се разгръщат чрез разнообразни