Паркът в резиденция „Сердика“ или старчески дом предоставя възможност за:

Луксозен дом за възрастни – мястото

Домът за стари хора – резиденция „Сердика“ e разположен в град Банкя и сгушен в китен природен парк. „Сердика“ посреща топло своите резиденти. В непосредствена близост до София локацията е изключително удобна и лесно достъпна.

Комбинацията от богата растителност и свеж планински въздух, съчетана с услуги на луксозен дом за възрастни, дава възможност за откъсване от забързаната градска среда. Върху просторните 11 дка се намират и красиви цветни градини, дълги алеи и пейки за отдих.

Дом за възрастни в „Сердика“

Неслучаен е изборът ни „Сердика“ да е в град Банкя, всеизвестен с лековитите си минерални извори. Така нашите резиденти имат и възможността да се потопят в лечебната вода на града.

За лесно движение и здрава мускултура сме предвидили зала за гимнастика и лечебна физкултура, както и площадка за раздвижване.

На разположение на резидентите e студио за красота с фризьор и маникюрист, за да огтовори на високите изиксвания към луксозен старчеки дом.

Храната в старчеки дом „Сердика“

Вкусната храна има важна роля в здравословния начин на живот. При нас тя може да бъде приготвена както от нашите кулинари, така и от самите живеещи в Резиденцията. Ястията се поднасят в уютната ни и просторна столова, събираща 120 души.

Резиденция или старчески дом „Сердика“ има и своето панорамно място – тераса, от която се открива красива гледка към изгрева и залеза на слънцето. Това е прекрасна обстановка за дълги приятелски разговори.

Забавления в дом за възрастни „Сердика“

Не просто се грижим за забавлението, а подхождаме креативно. Вашите близки могат да избират между вълнуващи киновечери, театрални постановки с любими актьори и интригуващи семинари на най-различни теми, което значително подобрява настроението в дома за стари хора.

Следобедните часове са за ароматна чаша чай и шах в залата за тихи игри. Моментите за уединение могат да бъдат прекарани в четене на увлекателна книга сред природата или в комфорта на уютна стая.

Галерия

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Галерия

ГАЛЕРИЯ

Контакти

Ако имате въпроси или желаете да ни посетите, моля, попълнете формата за контакт или ни се обадете!

Банкя, бул. „Варна“ 65 Г

0888 111 898 – за настаняване – Огнян Дуков – Мениджър (ognyan.dukov@serdika.com)

0884 500 661 – Дежурна медицинска сестра

info@serdika.com